JOGI NYILATKOZAT

A CSAVARLAK Webáruház Kft. kijelenti, hogy weboldalainak böngészését és webáruházában a vásárlást mindenki csak és kizárólag a saját felelősségére teheti.

A CSAVARLAK Webáruház Kft. weboldalai, illetve webáruházának tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a CSAVARLAK Webáruház Kft.-nek van joga.

Tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy átdolgozni. A CSAVARLAK Webáruház Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, a személyes használatot meg nem haladó mértékben – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A CSAVARLAK Webáruház Kft. kijelenti, hogy az alábbiakban felsorolt esetekből adódó problémákat teljes mértékben a felelősségi körén kívül esőnek tartja:

• A neten küldött vagy fogadott bármilyen adatokból származó probléma.
• Az internetes hálózat üzemzavara, ami megakadályozza az Online áruház akadálytalan működését.
• Bármilyen meghibásodás a vételi eszközben.
• Bármilyen adódó probléma – függetlenül attól, hogy papír alapú vagy elektronikus – levél formában érkezett.
• Bármely adat elveszéséből adódó probléma.
• Bármely szoftver rossz működése.
• Bármilyen program hibájának következményei.
• Bármilyen technikai hiba következményei.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon a CSAVARLAK Webáruház Kft akaratától független változtatás történik, ezért a CSAVARLAK Webáruház Kft semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A CSAVARLAK Webáruház Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, elérhetőségét korlátozza, vagy akár teljes mértékben szüneteltesse azt.

A CSAVARLAK Webáruház Kft. mindent megtesz azért, hogy a weboldalain közölt minden információ pontos legyen feltöltésekor. Ennek ellenére, a cég sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre – az árakat is beleértve, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. Minden változtatás a webáruházban történt megjelenésének időpontjától lép életbe. A https://info.csavarlak.hu/ weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A CSAVARLAK Webáruház Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a CSAVARLAK Webáruház Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A CSAVARLAK Webáruház Kft. – a weboldala használata során tudomására jutott bármilyen személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. A vásárló tudomásul veszi, hogy ha bármely személyes adatát eljuttatja a CSAVARLAK Webáruház Kft-hez, ezzel hozzájárulását is adja egyben ahhoz, hogy azt az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – a CSAVARLAK Webáruház Kft. nyilvántartsa és kezelje.

Szeged, 2019. április 22.

1 088 Olvasottság