Csavar, kötőelem, szerszám, csavar alátét egyhelyen – hatalmas termékkínálat a csavarlak.hu oldalon.

Faszerkezetépítő csavarok

 

 

 

A TORX nyílású faszerkezetépítő csavart, vagy más néven ácsszerkezetépítő csavart az építészeti és faiparban alkalmazzák. Speciális vágóélének köszönhetően nem szükséges előfúrást végezni a fába, továbbá a csavar menetkialakítása biztosítja a megfelelő rögzítést a faanyagokban, illetve a fej és a menet közötti kis spirál rész a furatbővítésben vállal szerepet . A részmenet az installációt könnyíti meg. Elérhető speciális rozsdamentes (A2) kivitelben is.

 

 

Gipszkarton csavar

 

 

 

 

 

A gipszkarton vagy gipszrost csavart, az építőiparban használják, elsősorban gipszkartonlapok szerkezetre szerelésénél. Kapható fa és fém menenettel, utóbbinál önfúrós kivitel is elérhető. Acélból készül foszfátozott felületkezeléssel.

 

 

 

 

 

Soroló csavar

 

 

 

A DIN 7504 szabványú hatlapfejű önfúrós fűzőcsavar vagy más néven soroló csavar, elsősorban lemez, fémhez való rögzítéséhez kialakított csavar. A fúróhegynek köszönhetően előfúrás nem szükséges. Menetüket úgy alakították ki, hogy a lemezben ellenanya használata nélkül is lehessen velük rögzíteni. EPDM alátéttel kapható, amivel, tökéletes vízzárás érhető el. Átmérő szerint 4,8 mm-rel gyártják 19 mm-es hosszúsággal. Acélból készül, horganyzott felületkezléssel, továbbá RAL színezett változatokban is elérhető.

 

 

Opelcsavar

 

 

 

 

A tányérfejű peremes opelcsavar egyfajta lemezcsavar, amit az ipar minden területén alkalmaznak. Az opelcsavar menetét úgy alakították ki, hogy lemezben ellenanya használata nélkül is lehessen velük rögzíteni. Elérhető önfúrós (DIN 968O) és nem önfúrós (DIN968C) kivitelben. Átmérő szerint 3,9 mm-től 4,8 mm-ig gyártják különböző hosszúsággal. RAL színezett kivitelben is kapható.

 

 

Szendvicspanel csavar

 

 

 

 

A szendvicspanel csavar egy speciális hatlapfejű lemezcsavar, ami EPDM alátéttel kapható. Elsősorban építőiparban, szendvicspanelek fém szerkezethez való fogatására használják. Átmérő szerint 5,5 mm-rel gyártják különböző hosszúságban. Acélből készül, horganyzott felületkezeléssel és RAL színezett kivitelben is elérhető.

 

 

Lemezcsavarok

 

 

 

 

 

A lemezcsavarok elsősorban lemezek rögzítéséhez kialakított csavarok. Menetüket úgy alakították ki, hogy a lemezben ellenanya használata nélkül is lehessen velük rögzíteni.

 

Kapupánt csavar és Hatlapfejű tövigmenetes csavar

 

 

A DIN 603 szabványú kapupánt csavart legfőképp építészeti iparágban használnak. Leggyakrabban kapuk, kerítések és olyan helyeken alkalmazzák, ahol az esztétika fontos. Horganyzott felületkezeléssel gyártják. Speciális rozsdamentes (A2) és saválló (A4) kivitelben is elérhető.

A DIN 933 (ISO 4017) szabványú csavar metrikus, hatlapfejű, tövigmenetes csavar, amit az ipar minden területén használnak. Felületkezelés szempontjából kapható natúr, horganyzott és tüzihorganyzott formában. Speciális rozsdamentes (A2) és saválló (A4) kivitelben is elérhető.

 

 

 

Fakötésű alátétek (DIN 9021 és DIN 440)

 

 

 

 

A fakötésű alátét a leggyakrabban alkalmazott alátétek egyike. Az ipar minden területén használják, miszerint nagyobb átmérőjének köszönhetően kiválóan oszlatja el az egy pontra ható erőt. Kapható natúr kivitelben, horganyzott és tüzihorganyzott felületkezeléssel. Speciális rozsdamentes (A2) és saválló (A4) kivitelben is elérhető.

 

 

Csavaranyák

 

 

 

A csavaranya a metrikus csavarok elengedhetetlen párja. A kettőt alkalmazva biztos kötéseket hozhatunk létre gyorsan és egyszerűen. Anyák széles választékát találja meg Webáruházunkban piacvezető árakon gyors és kedvező kiszállítással!

 

 

Teraszcsavar (A2)

 

 

 

 

 

A teraszcsavar egy faipari TORX nyílású rozsdamentes (A2) csavar. Speciális vágóéllel ellátott csavar, a menet és fej között pedig furatbővítést szolgáló bordák vannak kialakítva. A nyak kialakításának köszönhetően a fa vetemedésének is ellenáll. Átmérő szerint 5mm-rel gyártják különböző hosszúságokban. Anyaga szerint rozsdamentes acél.

 

Fűzőcsavar fához

 

 

 

 

 

A DIN 7504 szabványú hatlapfejű önfúrós fűzőcsavar fához, elsősorban lemez, fához való rögzítéséhez kialakított csavar. A redukált fúróhegynek köszönhetően, előfúrás nem szükséges, a csavar a lemezen áthalad, de a fában való rögzítést nem akadályozza. EPDM alátéttel kapható, amivel, tökéletes vízzárás érhető el. Átmérő szerint 4,8 mm-rel gyártják különböző hosszúsággal. Acélból készül, horganyzott felületkezléssel, továbbá RAL színezett változatokban is elérhető.

 

 

Szárnyasanya

 

 

 

 

 

A DIN 315 szabványú szárnyas anya egy különleges kialakítású anya, miszerint az anyának két kialakított szárnya van aminek segítségével kézzel is erős kötést hozhatunk létre. Átmérőjük szerint 3 mm-től 20 mm-ig gyártják. Acélból készül, horganyzott felületkezeléssel. Speciális rozsdamentes (A2) és saválló (A4) kivitelben is elérhető.

 

Tokrögzítőcsavar

 

 

 

 

 

 

A DIN 7506A szabványú TORX süllyesztettfejű tokrögzítő csavart legfőképp nyílászárók beépítéséhez használják. Átmérő szerint 7,5 mm-rel gyártják különböző hosszúságban. Kaphatő kisfejű (DIN 7506C) változatban is az esztétika miatt. Acélből készül, horganyzott felületkezeléssel.

 

Faforgácslap csavar

 

 

 

 

 

A DIN 7505 szabványú süllyesztettfejű (PZ) faforgácslapcsavart legfőképp az építészeti és faipariban alkalmazzák. A pozdorjacsavar vagy más néven reisser csavart elsősorban faszerkezetek építéséhez és dübellel használva beton vagy akár műanyag elemek rögzítéséhez használják. Átmérő szerint 2,5 mm-től 6 mm-ig gyártják különböző hosszúságban. Acélből készül, horganyzott vagy sárgahorganyzott felületkezeléssel továbbá speciális rozsdamentes (A2) kivitelben is elérhető.

 

 

 

Szendvicspanel csavar vágóél és menet összehasonlítás (nagy fúrókapacítású és normál fúrókapacítású)

Hatlapfejű lemezcsavar és Fűzőcsavar összehasonlítás

Faforgácslap csavar és Faszerkezetépítő csavar összehasonlítása

Faszerkezetépítő csavar és Teraszcsavar (A2) összehasonlítása

DIN 934 – Hatlapú anya

 

ONLINE VAGYUNK

Telefon:
06 30 624 4733

HÉTFŐ – PÉNTEK:
8:00 – 16:00

Munkatársaink

VASS ISTVÁN

ÉRTÉKESÍTŐ

istvan@csavarlak.hu

(+36) 30 624-4733


BÖDE DÁNIEL

SZOFTVERFEJLESZTŐ, RENDSZERGAZDA

daniel@csavarlak.hu


BOZSÓ BARNABÁS

ÜGYVEZETŐ

barnabas@csavarlak.hu

1 886 Olvasottság