Adatvédelmi nyilatkozat:

A CSAVARLAK Webáruház Kft. kiemelt figyelmet fordít Ügyfelei adatainak biztonságos kezelésére. Szolgáltató gondoskodik arról, hogy az általa kezelt személyes adatok az arra jogosulatlan harmadik személyek számára ne legyenek hozzáférhetőek, illetve harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a CSAVARLAK Webáruház Kft. megbízottjaként működik (pl. futárszolgálat). Ekkor azonban a megbízottak a CSAVARLAK Webáruház Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
A megrendelést megelőző regisztráció során megadott adatait Ügyfél a személyes fiókjában bármikor ellenőrizheti, módosíthatja. A CSAVARLAK Webáruház Kft. lehetővé teszi vásárlói számára adatainak nyilvántartási rendszeréből való törlését. Ehhez kérjük, küldjön egy e-mailt a info@csavarlak.hu címre, amelyben pontosan feltünteti megadott e-mail címét és nevét.
A regisztrációkor megadott adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében és kapcsolattartás céljából kérjük és tároljuk számlázó rendszerünkben.
A CSAVARLAK Webáruház Kft. által üzemeltetett webáruház Ügyfeleit a pontos és gyors tájékoztatás érdekében a következő formákban értesítheti: e-mail, vagy telefon segítségével.
A Szolgáltató által üzemeltetett online áruházban történő regisztráció során lehetősége van rá, hogy önkéntesen feliratkozzon a CSAVARLAK Webáruház Kft. által e-mailben küldött ingyenes hírlevélre, amelyben akciókról, újdonságokról tájékoztatjuk Ügyfeleinket. A hírlevélre történő feliratkozás a későbbiekben bármikor lemondható a hírlevél végén lévő -leiratkozás- gombra kattintva.

Tárhelyszolgáltató neve, székhelye és elérhetőségei:

Az adatkezelő megnevezése: EZIT Kft.
Az adatkezelő levelezési címe: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.
Az adatkezelő e-mail címe: info@ezit.hu
Az adatkezelő telefonszáma: +36 1 700 40 30
Az adatkezelő cégjegyzékszáma: 01-09-968191
Az adatkezelő adószáma: 23493474-2-41
Az adatkezelő adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-86690/2015.
https://www.ezit.hu/adatvedelem/

1 484 Olvasottság